top of page
AVG

Sinds 25 mei van 2018 is de nieuwe privacy wet AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking) van kracht. Middels dit document geef ik aan welke gegevens ik van u bewaar en waarom.

 

Mailing

Als u een nieuwsbrief van Nelleke Uenk Fotografie ontvangt dan betekend dat uw naam en emailadres bekend zijn in het mailingsbestand van Nelleke Uenk Fotografie. Mocht u geen nieuwsbrief meer willen ontvangen dan kunt u op klikken op ‘uitschrijven’ onderaan de nieuwsbrief of een mail naar info@nellekeuenk.nl sturen met het verzoek om u uit het mailingbestand te halen.

 

Klanten

Mocht u diensten hebben afgenomen van Nelleke Uenk Fotografie waarbij u een factuur heeft ontvangen dan zijn uw (bedrijfs)naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventuele BTW nummer bij Nelleke Uenk Fotografie bekend. Deze gegevens worden elektronisch bewaard voor de minimale duur die (Nederlandse) wetgever hiervoor eist.

 

Foto’s

Nelleke Uenk Fotografie heeft als doelstelling het maken van foto’s. De foto’s worden elektronisch bewaard met uw naam erbij. De foto’s worden voor een minimale duur van 10 jaar bewaard. Volgens artikel 12c van de algemene voorwaarden van Nelleke Uenk Fotografie mag Nelleke Uenk Fotografie de foto’s die door Nelleke Uenk Fotografie gemaakt zijn gebruiken voor promotionele doeleinde op (eigen) websites en social media. Mocht u om wat voor een reden dan ook niet willen dat Nelleke Uenk Fotografie uw foto’s gebruikt voor deze promotionele doeleinden neem dan contact op met Nelleke Uenk Fotografie via info@nellekeuenk.nl en dan zullen deze foto’s verwijderd worden. Op alle foto’s die door Nelleke Uenk Fotografie gemaakt worden rusten auteursrechten.

 

TFP

Soms maakt Nelleke Uenk Fotografie foto’s op TFP (Time For Portfolio) basis. Voor iedere TFP fotosessie wordt een apart TFP contract opgemaakt zodat duidelijk is wie de foto’s voor welke doeleinde mag en kan gebruiken. Gegevens die bewaard worden zijn; naam, adres en geboortedatum en om wat voor een soort foto’s er gemaakt zijn.

 

Verspreiding

Nelleke Uenk Fotografie verkoopt nooit persoonsgegevens door aan derden. Anderzijds is het verkopen van foto’s het werk van Nelleke Uenk Fotografie. Echter zal Nelleke Uenk Fotografie nooit (uw) foto’s verkopen aan personen of bedrijven waarvoor ze niet bestemd zijn.

 

Website Nelleke Uenk Fotografie.

De website van Nelleke Uenk Fotografie maakt gebruik van cookies. Daarnaast wordt er ook door de website van Nelleke Uenk Fotografie gebruik gemaakt van een analyseprogramma.

 

Beveiliging

Nelleke Uenk Fotografie probeert alle (persoons)gegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal door derden. Hiervoor worden zowel elektronische als mechanische hulpmiddelen voor ingezet. Mocht er onverhoopt toch (persoons)gegevens gestolen worden dan zal Nelleke Uenk Fotografie aangifte doen bij de politie en een melding maken bij de autoriteit persoonsgegevens.

bottom of page