top of page
Minishoot - kind op de kop tussen de bene van papa - Kiekeboe

Minishoots

Toffe korte fotoshoots om je mooie momenten vast te laten leggen.

Minishoots - Oma in het midden met drie kleindochters in een waaier achter elkaar.

Waarom minishoots?

Ik krijg vaak aanvragen voor gezins- of  familieshoots. Doordat ik steeds drukker word met trouwfotografie, merk ik dat ik niet meer aan deze vraag kan voldoen.  Voor mij dus superhandig om de shoots te bundelen.

Daarnaast krijg ik ook de vraag of ik de mogelijkheid heb voor minder uitgebreide fotoshoots.

En op deze manier ontstond het idee van minishoots! 

Hoe fijn om in een korte tijd een aantal foto's te maken met je partner, van je gezin of zwangerschap.

 

Ook voor (kleine) kinderen kan dit een uitkomst zijn, omdat zij vaak nog niet een uitgebreide shoot kunnen volhouden. 

Zo heb je toch (elk jaar) mooie foto's die de kostbare herinneringen vastleggen voor de toekomst en dat ook nog eens voor een zacht prijsje

Een minishoots is altijd:

  • Op locatie buiten

  • 20 minuten per shoot

  • Incl. 5 beelden in hoge resolutie

  • Voor max. 6 personen

  • BTW

€80,-

 

Portret meisje op de heide.
Minishoots - drie kleine kleuters zitten op een hek.

Inschrijven op de wachtlijst

Ben je enthousiast of wil je graag op de hoogte gehouden worden over de minishoots? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Op deze manier blijf je op de hoogte  van de shoots en krijg je als eerste de gelegenheid om je in te schrijven!

Minishoots - Meisje in het "gouden" gras knuffelend met een witte labradoedel.

Veel gesteld vragen over minishoots

Voor wie is de minishoot?

Deze is voor iedereen! Een loveshoot, of je mooie zwangere buik op de foto? Een mooie foto van de kinderen of van jullie als gezin? Alles kan en mag, zolang dit past binnen de 20 minuten shooten en de max van 6 personen.

Tja, het is Nederland, dat kan gebeuren! Als het echt slecht weer is, zal ik jullie netjes afbellen op de dag zelf en met een nieuw datum voorstel komen.

Wat als het regent?
Op welke locatie is de shoot?

De locatie is nader te bepalen. In het voorjaar, kan een shoot tijdens het gouden uurtje heel mooi zijn. In september is het mooi op de hei en zo kan dit wisselen.Volg je mij al op instagram? Daar zal ik altijd de locatie delen waar de minishoots plaats zullen vinden.

Hoe moet ik betalen?

Als je een tijd gereserveerd hebt voor de minishoot, bevestig ik deze via de mail. Je krijgt daarna een betaalverzoekje via de app. Als de betaling gelukt is, is het plekje definitief gereserveerd voor je.

Kom 5 minuten voor de gereserveerde tijd, maar niet veel eerder. Zo hebben de mensen voor je ook alle ruimte voor hun shoot.  Kom ook niet te laat, want de shoots staan strak gepland!

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?
Wat moet ik aantrekken?

Zorg voor rustige kleding. Ben je met meer personen? Zorg er dan voor dat 1 kleur steeds terugkomt.  Lange haren kun je vastzetten met een knipje of half staartje. Draag je het graag los? Zorg dan voor voldoende haarlak i.v.m. de eventuele wind.

Wanneer en hoe krijg ik de foto's aangeleverd?

De foto's krijg je digitaal in hoge resolutie aangeleverd. Ik zal deze zo snel mogelijk na de shoot bewerken en aanleveren.

bottom of page