top of page

Over mij

Familie van Nelleke Uenk Fotografie geposeerd op een zwart wit foto bij het Wekeromse zand.

'Een enthousiaste, gezellige, maar ook een creatieve fotograaf'

Maar het allermooiste compliment dat ik heb ontvangen?

'We zijn zo blij dat jij er bent, jij bent ons rustpunt deze dag.

Als ik jou zie, dan weet ik: Het komt goed!'

Een betere omschrijving van wie ik ben en hoe ik werk is er niet. 

Ik heet Nelleke Uenk, ben happy married en heb 4 beeldschone kinderen. Mijn gezin is ontzettend belangrijk voor mij. Ik vind het zo mooi om mijn kinderen te zien opgroeien tot zelfstandige authentieke personen. Een mooie taak voor het leven! 

Als ik iets doe, doe ik het graag goed en geef ik mij voor de volle 100%. Het neigt een beetje naar perfectionisme. Ik neem mijn werk als trouwfotograaf heel serieus. Ik leg namelijk de herinneringen vast voor de toekomst. Dit doen jullie nooit meer over en daarom moeten de  beelden goed zijn! 

Vertrouwen is hierin het sleutelwoord. Als we dat kunnen uitspreken naar elkaar, dan weet ik zeker dat ik jullie trouwfotograaf wil en kan zijn! 

Ik kan me goed inleven; ben spontaan, gezellig, vrolijk en creatief. Ik weet wanneer ik een stapje terug moet doen of juist net even de regie moet pakken. Dit alles zie je terug in de foto's. Jullie verhaal, verteld in beelden zonder woorden. 

 

Ik houd van echt contact; een knuffel, een knipoog, een traan of de slappe lach? Ik ben erbij en leg het graag voor jullie vast ♥

Nieuwsgierig? Of willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Check mijn beschikbaarheid!

Tot snel ;)

-x-

Nelleke

bottom of page