top of page

Werkwijze

_DSC4337.jpg

Gefeliciteerd!! 

Jullie gaan trouwen.

Wat leuk dat jullie een kijkje op mijn site nemen. 

Als jullie nieuwsgierig, of misschien wel enthousiast worden, dan zou ik het heel leuk vinden om met jullie kennis te maken in mijn studio.

Neem contact met mij op en vraag gelijk mijn beschikbaarheid aan! 

We bespreken jullie wensen en ideeën en vaak heb ik ook nog wel wat leuke tips

Natuurlijk heb ik ook demo albums en slideshows, zodat jullie een beeld krijgen van hoe ik jullie dag vast zal leggen.


Na ons gesprek maak ik altijd een offerte op maat en deze krijgen jullie binnen 2 dagen in jullie mailbox! 

Als je voor mij kiest als trouwfotograaf, krijg je échte foto's, zonder filters. Ik vertel jullie verhaal niet in woorden, maar in beelden.

Hoe ik dat doe? Ik sluit mij aan bij jullie en jullie gasten en word voor 1 dag onderdeel van de mooiste dag van jullie leven. En omdat ik zo dichtbij kan komen en op jullie trouwdag niet aanvoel als een 'vreemde', kan ik die lach of knipoog, de tranen of de slappe lach zo mooi vastleggen. 

Na jullie trouwdag krijgen jullie zo snel mogelijk een preview met een aantal foto's, zodat het nagenieten alvast kan beginnen. Daarna ga ik hard aan de slag met het maken van een slideshow. Deze is custom made en  super persoonlijk. Waarom? Natuurlijk omdat jullie en jullie daggasten op de foto's staan, maar ook omdat de slideshow wordt aangeleverd met muziek die jullie zelf uitgekozen hebben.

  

Willen jullie ook een trouwalbum? Ik werk met de beste leverancier voor trouwalbums. De albums zijn handgemaakt en van de hoogste kwaliteit. Jullie hebben een scala aan keuze in materiaal, linten en stiksels. Daarnaast kunnen jullie ook nog kiezen uit verschillende luxe bewaarkoffers. Van leer tot hout, er is heel veel mogelijk. 

Na de bruiloft nemen we de tijd om een mooi album samen te stellen. Een trouwalbum is voor het leven en verdiend daarom alle aandacht!

Een trouwalbum inclusief een bewaarbox is er al vanaf €350,-

Wil je alvast meer weten over de trouwalbums? Neem dan een kijkje op de site: www.konpoli.nl

 

-x- Nelleke

bottom of page