top of page

Een mini bruiloft

Ja, ook die bestaan. 2 mensen die elkaar graag het ‘ja-woord’ willen geven, maar er geen groot feest van willen maken. Het gaat om de verbinding met elkaar, het vastleggen van de liefde, maar niet om het feest. Maar ook deze liefde wil graag vastgelegd worden.


Linda en Diane trouwde in het gemeentehuis is Ede. Als je ‘klein’ trouwt kies je ook voor een klein gezelschap bij de ceremonie. Vaak geeft de gemeente dan een max aan aantal mensen aan wat kan meegenieten van jullie ja-woord. Wil je dit graag ook vastgelegd hebben door een trouwfotograaf? Denk er dan aan dat ook de trouwfotograaf wordt meegerekend bij het aantal mensen. Dit wordt nog wel eens vergeten, waardoor de trouwfotograaf niet mee naar binnen mag. Bij Diane en Linda was dit ook het geval, daarnaast was het midden in de Covid-tijd, waardoor er nog strenger werd omgegaan met deze regel.

Als verrassing voor Linda en Diane waren familieleden buiten opgesteld met bellenblazers. Dat gaf wel gelijk een leuk feestgevoel.

De ambtenaar van de burgerlijke stand was wel iemand die meedacht. Dus nadat de ceremonie voltrokken was, ging zij naar buiten en mocht ik even naar binnen om alsnog een aantal foto’s te maken.


De trouwshoot, wat gelijk ook een familieshoot was, hebben we bij Kasteel Hoekelum gemaakt.

Een prachtige omgeving met bruggetjes, water, bos en natuurlijk het kasteel.

Voordat de trouwshoot begon, kwam er een enorme bui over ons heen. Gelukkig konden we schuilen. En om het dan gelijk maar gezellig te maken hebben we daar geproost op het bruidspaar!

Het bruidspaar is naar de shoot heerlijk op vakantie gegaan om samen te genieten van hun nieuwe status als vrouw en vrouw! 


 

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page