top of page

Een oude bekende!

Toen ik uiteindelijk de stap zette in 2018 om me in te schrijven bij de KVK als fotograaf, kreeg ik de eerste opdrachten via vrienden, familie en kennissen. Superfijn!! Dat was soms ook spannend, want als je mensen goed kent, wil je nòg beter presteren. Aan de andere kant was het ook fijn, omdat ik net begonnen was...


Nu krijg ik steeds vaker de aanvragen via-via binnen en ken ik 80% van mijn klanten niet uit 1e kring. Des te leuker als er ineens een appje binnenkomt van een 'oude bekende'.


'Ik ga trouwen en ik zag dat jij trouwfotograaf bent! Wil jij onze bruiloft vastleggen?'

Deze jongeman ken ik al vanaf dat ik in groep 3 zat en vriendinnen werd met zijn zus.

In de jaren zijn wij elkaar uit het oog verloren, maar volgden we elkaar wel op de socials.

Onwijs gezellig om elkaar weer te spreken en oude herinneringen op te halen.


Ook is het makkelijk, omdat ik de famillie-banden ken en snap. Dus er hoeft weinig uitgelegd te worden over hoe het zit en wie met wie...


Dit mooie en jonge stel heeft al 2 beauty's van kinderen. En eerlijk..... kinderen op je bruiloft? FAN-TAS-TISCH!! Ze zijn zo open, zo zichzelf en zo leuk! Als kinderen iets vies vinden of juist heel lekker, ze zijn blij of boos...je zìet het gelijk! Dus twijfel jij of je wel kinderen op je bruiloft mee wilt als daggast(jes)?? DOEN!!


De trouwreportage, ceremonie en feest was bij Boerderij Hoekelum in Ede. Dit ligt naast Kasteel Hoekelum. Prachtige locatie met bruggetjes, bomen, open velden etc. Er is voldoende ruimte voor groepsfoto's e.d.

De ceremonie was in eerste instantie buiten, maar door wisselvallig weer, werd deze verplaatst naar de (koeien)stal. Deze richten ze prachtig in. Ben je toch buiten, maar zit je ook droog. Een win-win!

Dus ben je nog op zoek naar een mooie locatie? Deze plek is echt een aanrader!


En dit lieve stel zijn inmiddels al weer een half jaar getrouwd!

De foto's, slideshow en trouwboek hebben ze alweer een tijdje in bezit. Een mooie herinnering is weer vastgelegd. De liefde is gevierd!


Mag ik ook voor jou/jullie mooie herinneringen vastleggen?

Vraag de gratis trouwbrochure aan en kom langs om kennis te maken!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page