top of page

Een thema bruiloftsfeest !!

‘Wij maken van onze trouwdag een jaren 20 feest!

Zo begon deze aanvraag voor de trouwfotografie.

Dit was voor mij wel een ultiem geluksmomentje hoor. Ik vind bruiloften fantastisch, maar een themafeest maakt het net anders dan anders. Hoe vet dat ik daarbij mocht zijn??


Ik mocht dus op de dag van dit trouwpaar naar het zuiden afzakken. Jaa..ik moest er even voor rijden, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben gewoon te boeken voor alle provincies in Nederland. Van Groningen tot aan Noord-Brabant…Dit keer zat ik tegen de grens van België aan in het plaatsje Zundert.


Deze mannen waren op en top in de jaren 20 gekleed. En zelfs de dag- en avondgasten moesten er aan geloven. Wat een feest!! Maar het allerbelangrijkste? Ik heb zelden zulke leuke, spontane, humoristische maar vooral liefdevolle en zorgzame mannen ontmoet. De liefde tussen deze 2 zit wel goed! Er werd dan ook volmondig JA gezegd en het feest ging door tot in de late uurtjes…


 


 

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page