top of page

Op het laatste moment..

De bruiloft van Kimberly en Dirdrick was er 1 om nooit meer te vergeten. En niet alleen omdat ik 16 uur aanwezig was! Dit jonge stel leerde ik 2 weken (!) voor de bruiloft kennen. Door een gebroken arm van een collega, kwam dit bruidspaar bij mij terecht.

Dat was best even schrikken voor ze, omdat ze alles geregeld hadden en nu op het laatst toch nog opzoek moesten naar een andere bruidsfotograaf. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen.

Als de bruid zegt dat ik het rustpunt was op de dag en dat ze het gevoel kreeg dat alles goed kwam als ze me aankeek...nou, dan word ik wel heel blij hoor! Zo fijn als ik iets kan betekenen voor een bruidspaar!

Het was een dag van veel heen en weer rijden en een vol programma. Maar het was ook een dag vol liefde, plezier, slappe lach en gezelligheid.


De trouwshoot deden we bij Kwintelooijen op de grens van Rhenen/Veenendaal. Een mooi natuurgebied met veel mogelijkheden door het water, bruggetje, trap, bomen en niet te vergeten...de zon die zo nu en dan tussen de wolken te voorschijn kwam.


Didrick en Kimberly gaven elkaar het ja-woord bij De Hof in Renswoude, waar naast de binnenlocatie ook een prachtige buitenlocatie is om de ceremonie te volbrengen.

De kerkelijke inzegening was in de Oude Kerk in Veenendaal om vervolgens hun feest bij De Hof weer voort te zetten.


Na 16 uur fotograferen had ik ook de openingsdans en een aantal sfeerfoto's vastgelegd van de avond. Een feestje om vast te leggen door een aantal flitsers in de zaal en op mijn camera. Ik vind het zo waardevol om ook die momenten vast te leggen. Die horen ook bij de dag en vaak is dat ook juist het moment dat iedereen ontspannen en blij is. Deze sfeerfoto's mogen eigenlijk niet ontbreken!39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page