top of page

Het trouwseizoen begon eerder dan ik dacht!

Edwin & Jolanda


3 februari 2023


De meeste bruiloften zijn in het voor- of najaar en ik word vaak een half jaar tot een jaar van te voren geboekt.

Jolanda zocht contact met mij in januari, zo ongeveer 3 weken voor hun bruiloft.

Ze was bij de kapper geweest voor een proefkapsel en had daar verteld dat ze geen fotograaf had. Dit wilde ze ook niet, want ze hield niet van foto’s. Deze kapster (Zira) ken ik, omdat wij wel vaker samenwerken. Dat is zo fijn, als je andere trouwleveranciers kent en je daar dus ook een klik mee hebt. Zij had toch geadviseerd om eens contact te zoeken met mij. Want de herinneringen die je maakt op zo’n dag zijn toch bijzonder. En hoe jammer als dit niet (goed) is vastgelegd?!

Jolanda en Edwin kwamen een avond op de bank zitten bij mij in de studio. Het eerste wat Jolanda zei: Ik houd niet van foto’s en van mij hoeft het ook niet zo en ik sta er altijd verschrikkelijk op. Maar oké…Ed wil het wel en ik snap ook wel dat het goed is om wat te hebben als herinnering voor later.

Maar dan vind ik 2 uurtjes wel genoeg ofzo…

Ik heb ze laten vertellen hoe hun dag eruit moest gaan zien, wie er kwamen, wat belangrijk was voor ze etc. Ik vind dit soort gesprekken heerlijk! Horen wat de plannen zijn, vragen stellen, elkaar leren kennen en ideeën uitwisselen…

Uiteindelijk ben ik de hele dag mee gegaan op de bruiloft.

Ze hadden een te gekke grote limousine, waar ze met de kinderen en vrienden in aan kwamen rijden.

Dat was al een beleving op zich. Hun ceremonie en trouwfeest werd gevierd bij ‘t Veerhuis in Opheusden. 3 februari was een droge dag, maar geen dag met zon. Gelukkig waren zij zelf het zonnetje in huis, dus maakte dat helemaal niet uit. We hebben een aantal groepsfoto’s gemaakt in de omgeving van t Veerhuis, want daar is plek genoeg. Tijdens de ceremonie heb ik gebruik gemaakt van off camera flitsers. Zo blij dat ik die heb, want als de zaal wat donker is, heb je deze toch wel echt nodig! De ceremonie was heel gemoedelijk, precies zoals Jolanda en Edwin dit wilden. Er mocht een biertje gedronken worden tijdens de ceremonie, er werd gelachen en gegeind. En tuurlijk werd er ‘ja’ gezegd tegen elkaar. Het fijne van 1 locatie is dat er rust heerst op de dag zelf. Je horloge kan gewoon af, want er is tijd genoeg. ’s Avonds was er nog een gezellig feestje met een openingsdans!


De slideshow mocht natuurlijk ook niet ontbreken. En deze werd dan ook heel goed ontvangen. Ik krijg hier toch wel vaak erg goede reacties op hoor! Je eigen bruiloft met zelf gekozen muziek in een slideshow verwerkt. Het is net dat extraatje die ik aanbied aan elk bruidspaar.


En de foto’s?? We hebben zelfs een mooi trouwalbum gemaakt én er hangen foto’s aan de muur in de woonkamer. Iets wat Jolanda absoluut niet had verwacht.

Achteraf toch fijn dat die mooie herinneringen zijn vastgelegd.
Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page