top of page

Een zwangere bruid

In het voorjaar van 2021 zetten Imke en Rudie de stap om te gaan trouwen. Dochter Julie is bruidsmeisje en spruit nr. 2 zit in de buik van de bruid! De trouwjurk verbloemd de mooie buik van Imke, maar ze zit er toch echt!


Imke heeft de diepe wens dat haar vader haar ‘weggeeft’ op haar bruiloft. Haar vader is ongeneeslijk ziek, wat dit moment extra speciaal en bijzonder maakt voor haar.


De trouwshoot is op de prachtige locatie: Landgoed Mariëndaal in Oosterbeek. Daar heb je een prachtige tunnel van bomen, maar ook water en bruggetjes. Deze locatie is een aanrader om eens te wandelen, maar zeker om een trouwshoot vast te leggen.


De ceremonie was bij Koningsheide in Arnhem, in een pittoresk kappelletje. De ceremonie was intiem met veel lieve woorden van alle ouders. Wat zal dat een mooie herinnering geven!


Rudie opende het feest door met een sabel de champagnefles te sabreren. Het zag er indrukwekkend uit!


Proost op een mooi en gelukkig leven voor jullie, lief bruidspaar! Geniet van elkaar, van mooie Julie en straks van het kleine mensje dat nu nog lekker veilig verstopt zit in de buik onder die mooie trouwjurk! 


 

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page